Bandsläpp BeatMeet Jönköping

Första bandsläppet inför BeatMeet Jönköping!

BeatMeet är en av årets störta musikhändelser i staden. Den 19 november kommer episk klubbfestival blandas med spännande clinics, föreläsningar och panelsamtal. Nytt för i år är att en del av arrangemanget vigs åt ungdomar, som får en helt egen scen och musikloppis på Brunnen. Idag släpps alla akter som kommer spela på huvudscenen Sofiehof Underjord, samt på den akustiska scenen Sofiehof Lounge. Håll till godo! Freak Kitchen Freak Kitchen

Här är samtliga akter som kommer spela på scenerna @ Sofiehof under BeatMeet Jönköping 19 november!

Freak Kitchen
Sveriges mest tekniska band har legat på topp i över två decennier. Den avancerade musiken brukar beskrivas som progressiv hårdrock med influenser från allt mellan jazz till metal och pop.

Besserbitch
Snabb, rasande och emotionell punkrock med medryckande melodier. Förvänta er en svettig show!

Heavy Tiger
En imponerande och unik rock n roll-akt med en stor släng av 70-tal. Powertrion Heavy Tiger går på scenen med matchande outfits och spelar klassiska riff med attityd.

Grand Theft Culture
Kaxig hårdrock möter svängig elektronisk musik, och framförs av mycket liveerfarna musiker. GTC fick stor internationell uppmärksamhet då DJ:n Skrilex delade deras cover av låten Cinema på sin facebooksida.

Catalina Blue
En härlig mix av country, blues och pop från stämsjungande Catalina Blue. Jönköpings mysigaste duo!

The M.E.I
Martin Eriksson är en musikproducent som testar sina idéer på sig själv. Radiovänliga, medryckande melodier med ett akustiskt sound möter rivig rock n roll-röst.

Stories from Gem
Artisten, låtskrivaren och producenten Jenny Johansson framför en kombination av alternativ rock och singer-songwriter.

Crow Country Outlaw
Vanligtvis ser vi det här gänget ösa för fullt på scen, men den här gången blir det i avskalad version på akustiska scenen. CCO från Jönköping spelar en unik blandning av blues, country och punk.

Milia Flood
En lokal talang som levererar pop/rock i akustiskt format. Milia har tidigare spelat på bland annat Jönköpings Musikfestival och Svensktoppen Nästa.

----------

Biljetter till festivalen kommer att släppa inom kort. Håll utkik på facebook.com/BeatMeet och BeatMeet.se för löpande information.